Wat kost het?

Wij halen kinderen bij de scholen in onze buurt, namelijk het Puzzelstuk en School B. Op sommige dagen halen we ook kinderen op bij de Clemensschool en de Don Boscoschool in Steenwijkerwold. De prijs is afhankelijk van het schoolrooster. Wij maken graag een offerte op maat. Klik hier voor de tarieven

Onze pakketten:

Altijd welkom

Dit pakket bevat opvang in tijdsblokken op vaste schooldagen, roostervrije dagen en alle vakantiedagen op de dag dat je kind komt. Tijdens vakantieweken of roostervrije dagen kinderen welkom van (7:00)7:30 tot 18:30.

Schoolweken

Opvang tijdens schoolweken Regio Noord op vaste contractdagen. Extra dagen zoals roostervrije dagen en vakantiedagen kunnen apart worden afgenomen wanneer plaats beschikbaar is in de groep van je kind.

Ruilen

Wij hebben een handige ruilservice. Kon je zoon of dochter een dag niet komen? Bij tijdige afmelding worden deze uren op het ruiltegoed bijgeschreven. Dit tegoed kan binnen één maand gebruikt worden om op een andere dag extra opvang aan te vragen. Zie ruilen voor alle voorwaarden.

Voorwaarden

Op onze service zijn de Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2017 van de Brancheorganisatie Kinderopvang van toepassing. Daarnaast hanteren wij ook aanvullende voorwaarden