Ons team

BosKids is een onderdeel van het Woldkasteel. Met elkaar vormen wij een team. Dit betekent dat je, naast de specifieke BosKidsmedewerkers, ook andere teamleden kunt aantreffen bij bijvoorbeeld vrije dagen, ziekte of vakantie van medewerkers.

Al onze medewerkers zijn goed opgeleide professionals. Regelmatig verzorgen wij bijscholingen zoals EHBO, taal-en interactievaardigheden en een coachingstraject voor het werken met kinderen in de natuur.

Fleur - Natuurcoach/pedagogisch medewerker

Mijn enthousiasme voor de natuur zat er al vroeg in. Na de middelbare school heb ik dan ook gekozen voor een opleiding richting mens, dier en leefomgeving. Later, in mijn werk, kwam ik erachter dat juist het overbrengen van mijn enthousiasme voor de natuur op anderen belangrijk voor mij is.
Als natuurcoach en pedagogisch medewerker bij BosKids deel ik mijn interesse voor de natuur met kinderen. Ik voel me bevoorrecht om samen met kinderen de wereld buiten te ervaren; samen te spelen en te ontdekken in een natuurlijke, inspirerende omgeving. Het is fijn om te zien hoe kinderen zich buiten ontwikkelen tot zelfverzekerde, sociale kinderen met respect voor zichzelf, voor anderen én voor de natuur

Wouter - Pedagogisch medewerker